Kontrolinis vožtuvas, panašus į atbulinį vožtuvą

- 2021-04-02-

Kontrolinis vožtuvas užmaskuotas atbulinis vožtuvas po rezultato:


Staigus vandens srauto vandens srauto išleidimo vamzdyje priežasties pokytis, staigus srauto greičio pasikeitimas paleidimo vamzdyje, priežasties momento pokytis, neišvengiama ekcezinė jėga gamybos fazėje, slėgio jėga paleidimo vamzdyje Staiga staigus pokyčių pokytis. Tokio vandens srauto greičio suma slėgio jėga laiku sumos padėtis metamorfinis reiškinys, pavadinkite vandens plaktuką (arba pavadinkite vandens plaktuką).


Siurbimo vandens plaktukas, vandens plaktukas, vandens plaktukas, vandens plaktuko pumpavimas, vandens plaktuko pumpavimas (gali sukelti staigų elektros tiekimo nutrūkimą). Dviejų ankstesnių tipų vandens plaktuko įprastos eksploatacijos atveju yra nesusitikimo rizika ir saugos problema. Pastaroji formavimo spaudimo jėga, daugybė žmonių, einančių pirmyn ir atgal, ir kalimo avarija.


Priežastis, tiriant vandens plaktuko sumos apskaičiavimą vandens plaktuko paskirtis:


(1) Plaktuko didžiausia vandens plaktuko slėgio jėga Priešais kelią Japoniško stiliaus mašinos konstrukcijos kūrimas Laikinas vandalizmas;


(2) Minimali vandens plaktuko slėgio jėga jurisdikcijos jurisdikcijoje.


â ‘¢ Prevencijos sistema Reversinio sukimosi stotis Produktyvus sunaikinimo reiškinys.


Vandens ištraukimo įtaiso sistemoje siurblio charakteristikos yra neatidėliotinos. Vandens plaktuko siurblys be įstatymų ir su laiku susijęs, vandens plaktuko tekėjimas vamzdyje Laikinas vandens plaktukas (arba vadinamasis hidroelektrinis siurblys), vandens plaktukas


1. Mizubori Kogyo


Po vandens siurblio praradimo dinaminės jėgos, į vandens siurblį panašaus sukimosi greičio ir greito nusileidimo, vandens srauto „Izumi“ vamzdyne, inercinio srauto išilgai pradinės krypties, tačiau srauto greitis yra greitas, slėgio kritimas, tiesioginis srauto sustojimas , srautas į priekį ir srautas yra lygus nuliui. Vieną akimirką vandens srautas yra teigiamas, vandens srautas yra normalus (vandens srautas teka Yusui-buchi Izuike kryptimi) ir vanduo teka.



2. Stabdys


Srovės greitis esamame vandens vamzdyje yra lygus nuliui, statinis vandens telkinys, statinis vanduo tvenkinyje, vandens srautas vandens vamzdyje ir vandens srautas vandens vamzdyje. Veikimas, į sparnuotę panašus sukimosi greičio pagreitis ir nusileidimas, tiesioginio sukimosi greičio nulis. Akimirką sparnuotė yra priešinga kryptimi, o išėjimo slėgis yra didelis. Tai momentinis vandens stabdys.


3. 3. Vandens turbina


Didinant gretimo atvirkštinio vandens srauto srautą, didinant vandens srauto greitį, pakeičiant vandens srauto greitį, pakeičiant sukimosi greitį ir tuo pačiu metu tuo pačiu metu. Šis sparnuotės tipas yra didžiausias greitis, kurį galima pasiekti tam tikru laiku, ir didžiausias greitis, kurį galima pasiekti tam tikru metu. Tuo pačiu metu, kai padidėjo blokavimo jėga, padidėjo atvirkštinis vandens srautas ir buvo pasiektas maksimalus atvykstančiųjų skaičius. Darbaračio veikimas yra nedidelis, sumažėja atvirkštinis naudojimo sukimosi greitis, o vandens srauto poveikis atsiranda dėl statinio vandens srauto. Bedarbio darbaračio, vandens turbinos, vandens turbinos ir vandens turbinos vaizdas. Tai momentinė vandens turbina.